Handel jij processen nog af op papier?

Neem eens contact op met Opticode. Wij maken specifieke applicaties welke jouw processen optimaal ondersteunen of jouw idee werkelijkheid maken.

Dit kan gerealiseerd worden door het inzetten van (web)apps. Voor zowel mobiel als de desktop of laptop.

Geef je software een gebruiksvriendelijke interface

Jij maakt zoveel mogelijk gebruik van standaard software. Echter zijn er nog een aantal punten waar je niet uitkomt met standaard software. Een klantspecifieke (web)app kan hier de oplossing zijn!

De (web)apps van Opticode kunnen naar wens gerealiseerd worden en dus een specifiek probleem oplossen. Op deze manier kunnen jouw klanten of werknemers zowel op mobiele apparaten als via een desktop of laptop efficient en prettig werken.

De (web)apps worden aangesloten op je  bestaande software waardoor ze naadloos worden opgenomen in het IT-landschap. 

Projectaanpak

 • Inleven

  De eerste stap is het inleven in de toekomstige gebruikers van de (web)app. Wat zijn de behoeftes en wensen van jouw doelgroep? Waar lopen ze tegenaan?

 • Vaststellen

  In de volgende fase gaan we patronen blootleggen. Wat zijn de concrete problemen en waar liggen de kansen om jouw doelgroep verder te helpen.

 • Brainstormen

  Nu we weten waar de kansen en bedreigingen liggen, kunnen we gaan brainstormen. We verzamelen ideeën en oplossingen.

 • Prototyping

  Gezamenlijk realiseren we één of meerdere veréénvoudigde apps om snel te kunnen valideren of de gekozen oplossing de juiste is.

 • Realisatie

  Nadat het prototype klaar is, kan er gestart worden met de realisatie van de (web)app. Tijdens de realisatie werken we nauw samen en hechten we veel waarden aan tussentijdse feedback.

 • Oplevering

  Uiteraard helpen wij je met het in gebruik nemen van de (web)app. Ook na de oplevering zorgen wij voor ondersteuning en helpen wij graag bij het ontwikkelen van nieuwe features.

Samenwerken aan jouw product?

Wil jij samenwerken met ons om jouw droom / product te realiseren? Laat dan een berichtje achter, dan nemen we contact met je op!